Björn Rudman

Foto: John Hagby

Utforska författaren

Björn Rudman är en samtalsterapeut med djupgående kunskap i dialektisk beteendeterapi (DBT) och schematerapi. Med över tio års erfarenhet av att behandla både psykisk och fysisk ohälsa relaterad till stress, har Rudman blivit en vägledande kraft för de som kämpar. Hans unika bakgrund inom elitidrottsträning och smärtrehabilitering, kombinerat med en genuin förmåga att förstå människor i olika livssituationer, gör honom till en eftertraktad röst inom ämnet.

Utgivning

Om boken

Upptäck Björn Rudmans insiktsfulla bok: Det är inte ditt fel att du är trött: Slipp oro och press i vardagen. I en värld översvämmad av stress, press och ångest erbjuder denna självhjälpsguide en räddningsplanka för dig som kämpar med utmattning eller riskerar att hamna där. Med en unik kombination av personliga erfarenheter och professionell expertis erbjuder Björn Rudman en omfattande och praktisk guide till stresshantering och återhämtning.
Genom en biopsykosocial modell förklarar Rudman hur kroppsliga, psykologiska och sociala faktorer samverkar och påverkar din hälsa. Boken tar dig steg för steg genom processen att identifiera orsaker till stress och bygger upp en hållbar strategi för att hantera dessa. Rudmans ansats syftar till att inte bara erbjuda tillfälliga lösningar, utan förse dig med verktyg för bestående förändring, undvika återkommande stressfallgropar och uppnå långsiktig balans.Med tusentals timmars klinisk erfarenhet som terapeut i bagaget och en egen, personlig kamp mot stressrelaterade tillstånd bidrar Rudman med djup och trovärdighet. Oro behöver inte vara en ständig följeslagare i vardagen!

Läs mer

Björn Rudman

Det är inte ditt fel att du är trött