Den lättskötta köksträdgården

Författare

Clare Matthews

Den lättskötta köksträdgården

Svenska

2011-02-07

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Praktiska handböcker

Författare

Recensionsdag

2011-02-23

Publiceringsdatum

2011-02-07

Bokinformation

Originaltitel

Low Maintenance Vegetable Garden

Originalspråk

Engelska

Språk

Svenska

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113033570

Antal Sidor

224

Vikt (kg)

0.983

Ryggbredd (mm)

27

Höjd (mm)

253

Bredd (mm)

196

Böcker av författaren

Om boken

Allt fler människor vill odla sin egen frukt och sina egna grönsaker. Det är en glädje att se sina egna morötter och rädisor spira i rabatten och det blir allt viktigare för oss att slippa alla bekämpningsmedel och miljögifter.

Men hur gör man om man vill börja odla själv? Det här är en bok som med hjälp av enkla och praktiska instruktioner visar dig hur man får en lättskött köksträdgård utan alltför mycket ansträngning. Här får du råd och tips om hur du odlar allt från morötter, tomater, rabarber och sallad till lök, majs, pumpa och mycket mer. Du får veta hur du på ett enkelt sätt gör en kompost, bekämpar de vanligaste skadedjuren i din trädgård och planerar din odlingslott för att få ut det mesta möjliga av den.

I boken finns: En guide till både de lättskötta men även lite mer svårodlade grönsakerna. Praktiska råd med allt från hur du planerar, planterar och odlar till hur du rensar, och bekämpar odjur på bästa sätt. Tips på hur du får ut det mesta möjliga av din köksträdgård med minsta möjliga insats.


Läs mer

Clare Matthews

Den lättskötta köksträdgården