Mat ombord

Författare

Carl Styvén

Henrik Styvén

Mat ombord

Svenska

2011-05-30

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Allmänna kokböcker

Författare

Recensionsdag

2011-06-22

Publiceringsdatum

2011-05-30

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Format

Spiral

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113034409

Antal Sidor

24

Vikt (kg)

0.178

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

243

Bredd (mm)

197

Böcker av författaren

Om boken

En bok skriven av båtmänniskor för båtmänniskor! Den erfarne i köket får hjälp vid planering och inköp. Den oerfarne har stöd hela vägen och behöver inte riskera att matvarorna blir dåliga ombord eller att barnen får gå hungriga.

Mat ombord är anpassad till båtkökets begränsade förutsättningar och innehåller förslag för alla väder. Den enda utrustning som krävs är en värmekälla, kastrull, stekpanna, kniv, skärbräda och gaffel. Boken är tålig och kan användas i båten utan att få problem med fukt och väta. Den är överskådlig och enkel och kan ligga uppslagen bredvid båtköket, både inne och ute, eller följa med som referens vid kompletteringsinköp i gästhamnar.

Recepten i Mat ombord är inte bara användarvänliga utan även moderna. Genren är aktuell men det finns inget liknande för båtar på marknaden. Tidigare litteratur inom fältet innehåller recept med corned beef, pulvermos, fläskfilé och liknande - matlagning som med fog kan kallas passé. Mat ombord är tidsenlig och näringsriktig utan att vara avancerad och utan att göra avkall på klassiker som matjessill med brynt smör eller strömming i vin och dillsås.

Läs mer

Carl Styvén, Henrik Styvén

Mat ombord