Det är aldrig för sent att träna

Författare

Jerry Williams

Uffe Bengtsson

Det är aldrig för sent att träna

Svenska

2012-12-10

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Träning

Författare

Recensionsdag

2012-09-26

Publiceringsdatum

2012-12-10

Formgivare omslag

Anna Hild

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Örjan Karlsson

Format

Kartonnage

Produktion

Papper

Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113043302

Antal Sidor

169

Vikt (kg)

0.84

Ryggbredd (mm)

18

Höjd (mm)

268

Bredd (mm)

195

Böcker av författaren

Om boken

Rockaren Jerry Williams fyller 70 i år, men är fortfarande ett energiknippe på scenen. Tillsammans med Uffe Bengtsson, som bäst trea i världen inom bodybuilding, har han skrivit en bok om konsten att hålla kroppen ung långt upp i åren, men den handlar också om vänskap, sprudlande livsfilosofi - och lite om motorcyklar.

De nya rönen talar sitt tydliga språk. Redan i tidig medelålder börjar vi tappa muskelmassa, en process som sedan accelererar med oroväckande fart med ju äldre vi blir. Det har visat sig att endast tung träning förmår bryta den nedåtgående kurvan. Vill vi leva ett friskt, aktivt liv långt upp i åldrarna är sådan träning närmast oundviklig. Och vem vill inte det?

Uffe Bengtsson och Jerry Williams, Sveriges mesta rockare genom tiderna och ´still going strong´, är goda vänner och har tränat ihop sedan början av 80-talet.

Hela våren 2012 står Jerry Williams på scenen i Kajskjul 8 i Göteborg. Det hade inte varit möjligt om han inte hade prioriterat träningen. Uffe Bengtsson, som fyller 58 i år, har efter sin sportsliga karriär byggt upp den internationella gymkedjan World Class med exklusiva träningsanläggningar i nio länder. Han är utbildad gymnastikdirektör och har också gett ut flera framgångsrika böcker om träning.

Deras bok beskriver utförligt i ord och bild hur man tränar styrka, kondition och smidighet på bästa sätt när man fyllt 50. Här finns mängder av rikt illustrerade träningsprogram, anpassade övningar och träningstips. Dessutom goda råd kring kost och kosttillskott.

Nu finns inte längre några ursäkter! En oumbärlig bok för alla medelålders soffpotatisar och fyrtiotalister på väg mot äldreboendet.

Läs mer

Jerry Williams, Uffe Bengtsson

Det är aldrig för sent att träna