Mormorsrutor

Författare

Heather Lodinsky

Översättare

Eva Andreasson

Mormorsrutor

2013-09-25

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2013-09-25

Översättare

Eva Andreasson

Recensionsdag

2013-10-23

Formgivare omslag

Pernilla Qvist

Kategori

Praktiska handböcker

Bokinformation

Språk

Svenska

Originaltitel

150 Knit & Crochet Motifs

Originalspråk

Engelska

Format

Kartonnage

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113043319

Antal Sidor

144

Vikt (kg)

0.7

Ryggbredd (mm)

16

Höjd (mm)

229

Bredd (mm)

228

Böcker av författaren

Om boken

Under de senaste åren har vi sett vackra stickade och virkade lapptäcken dyka upp i massor av inredningsreportage och bostadsannonser. I den här boken lär du dig att skapa dina egna, unika saker av hemgjorda mormorsrutor.

Att köpa ett lapptäcke eller något annat gjort av mormorsrutor är svindyrt, det vet alla som någon gång stigit in i en inredningsbutik. Att skapa ett själv är däremot både enkelt och billigt. Allt du behöver är virknål eller stickor, lite garn och en gnutta fantasi!

I den här boken hittar du mönster till hela 150 unika lappar att sticka och virka, både i form av de traditionella kvadraterna men också cirklar, diamantformade lappar, trianglar, sexkantingar, åttkantingar och femkantingar, snöflingor, stjärnor, blommor, hjärtan och mycket annat såväl klassiska som nyskapande former! Dessutom tydliga instruktioner på hur du bäst parar ihop de olika lapparna med varandra till egna skapelser och konkreta, färdiga projekt. Svårigheten varierar från nybörjarnivå till större utmaningar.

Att sticka och virka mormorslappar är både kul och kreativt, och går dessutom att anpassa till din egen nivå på ett enkelt sätt. Det är med andra ord bara att låta fantasin flöda och sätta igång att skapa!

Läs mer

Heather Lodinsky

Mormorsrutor