Brödet

Författare

Håkan Johansson

Brödet

2015-03-16

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2015-03-16

Recensionsdag

2015-03-18

Formgivare omslag

Mikael Engblom

Kategori

Allmänna kokböcker

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Rickard Rönnerstam

Format

Inbunden

Produktion

Papper

Träfritt obestruket

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113063805

Antal Sidor

192

Vikt (kg)

0.926

Ryggbredd (mm)

25

Höjd (mm)

266

Bredd (mm)

195

Böcker av författaren

Om boken

Det enda du behöver för att göra världens godaste pizza hemma är den här boken, bra råvaror och en pizzasten. Här finns recept på fyra fina degar för varierad krispighet och smak, härliga såser och 15 spännande fyllningar. Till och med fem söta godingar fyllda med vaniljkräm, frukt och bär.

Håkan Johansson blev världsmästare i bakning av söta bröd 2014 och är chefsbagare på Bageri Brillo som varje dag levererar högklassigt bröd till flera restauranger i Stockholm. Pizza är en av hans favoriträtter, och han äter det så ofta han kan, man kan ju variera fyllningarna i oändlighet! Med finess och proffsighet visar Håkan hur du, hemma i ditt kök, gör pizza på riktigt.

Läs mer

Håkan Johansson

Gourmetpizza

Om boken

Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "Matbröd".

I mars 2014 erövrade Håkan Johansson äntligen VM-titeln i söta bröd efter åratal av hårt arbete. Nu ger han ut sin första bok om bröd.

Följ med i bageriet där han lär ut knepen som gör bröden nyttiga, vackra och goda. Håkan tar oss med genom sina bästa recept och ger oss knepen för att lyckas med brödet hemma i vanliga kök. Hur letar vi fram de bästa råvarorna, hur får vi brödet att bli luftigt och gott, och hur vi behåller brödet färskt länge? Går det att förvara söta bröd ogräddade i frysen? Vad kan du byta ut så att brödet blir mer hälsosamt? Vilka bröd slipper du knåda? Vilka bröd låter du jäsa över natten?

"För att få till ett gott bröd finns det inga genvägar."

Läs mer

Brödet

Håkan Johansson

Brödet