Som om du inte fanns

Författare

Kate Eberlen

Översättare

Charlotte Hjukström

Som om du inte fanns

Svenska

2017-11-15

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Feelgood

Översättare

Charlotte Hjukström

Författare

Publiceringsdatum

2017-11-15

Formgivare omslag

Anders Timrén

Bokinformation

Originaltitel

Miss you

Originalspråk

Engelska

Språk

Svenska

Serie

Tess & Gus

Läsordning

1

Format

Inbunden, Ljudbok, E-bok, Pocket

Produktion

Papper

LABB Bokpapper TH

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113081205

Antal Sidor

521

Vikt (kg)

0.28

Ryggbredd (mm)

32

Höjd (mm)

178

Bredd (mm)

110

Som om du inte fanns

Recensioner

”Kate Eberlens Som om du inte fanns är en finstämd och annorlunda kärlekshistoria om Tess och Doll. Betyg: 5”

Femina

”Vilken positiv överraskning den här boken var! Jag väntade mig en lättsam feelgood, men upplevde en insiktsfull och finkänsligt skriven berättelse med mycket djup som fick mig att fundera över stort och smått. Jag tyckte så mycket om den, en njutning för

Böcker av författaren

Om boken

Två främlingar faller huvudstupa för varandra på sin semester. Men vad händer när de återvänder till vardagen i London?
Gus och Tess möttes av en slump i Italien. Han, läkare och överklass, hon, med arbetarklassbakgrund och ett låglönearbete på en skönhetssalong. Trots det tycks kärleken övervinna alla hinder som står i deras väg och nu väntar vardagen i London, och en framtid tillsammans. Men är kärleken verkligen så stark att den övervinner allt? Och går det att leva lycklig i alla sina dagar?Det här är den efterlängtade uppföljaren till Kate Eberlens succédebut Som om du inte fanns. Där fick vi veta hur Gus och Tess träffades, nu får vi veta om deras kärlek är stark nog att hålla för alltid. I alla våra dagar är en varm och insiktsfull roman som ställer frågan om det alltid är rätt att följa sitt hjärta.

Läs mer

Kate Eberlen

I alla våra dagar

Om boken

Kate Eberlens kärlek till dans i alla dess former och staden Rom gav henne inspirationen till den nya romanen Lyckan finns i ett ögonblick.

Letty och Alf träffas på en kurs i italienska för utlänningar i Rom, ett språk som båda kämpar med. Men det språk de kan tala utan svårighet är dansens. Letty började sin bana som balettdansös innan karriären tog slut på grund av en knäskada, medan Alf är brittisk mästare i pardans. Hon kommer från London och han från Blackpool och deras olika ursprung har ingen betydelse så länge de upptäcker Rom och lär känna varandra.

Men i ett slag förändras allt när båda konfronteras med sitt förflutna och deras respektive hemligheter hotar att röjas. Vad var det som fick dem att lämna England, och vad flyr de ifrån? Letty och Alf får allt svårare att berätta sanningen om sina liv för varandra. Letty återvänder till London och Alf till Blackpool. Frågan är om de kan hitta en framtid tillsammans?

Läs mer

Lyckan finns i ett ögonblick

Kate Eberlen

Lyckan finns i ett ögonblick

Om boken

Tess och Doll ber en okänd kille ta en bild av dem tillsammans på Ponte Vecchio i Florens under en tågluff. Killen heter Gus och han är i Florens tillsammans med sina föräldrar för att komma över brodern Ross död i en skidolycka. Vad Tess och Gus inte vet är att deras vägar ska korsas ett flertal gånger under de närmaste sexton åren utan att de någonsin lär känna varandra. Inte förrän många år senare, när de möts i Florens igen, förstår de vad som hänt.

Som om du inte fanns är en finurligt konstruerad och annorlunda kärleksroman om den inre resa vi måste göra för att vi verkligen ska kunna möta vår själsfrände.

Läs mer

Som om du inte fanns

Kate Eberlen

Som om du inte fanns

Nyheter

Foto: Kajsa Göransson

1 november 2023

Nya böcker i november

NyheterBoknyheter