Jag hatar att träna

Författare

Brita Zackari

Jag hatar att träna

2017-09-25

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2017-09-25

Formgivare

Martin Löfqvist

Formgivare omslag

Martin Löfqvist

Kategori

Träning

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Emma Svensson

Formgivare

Martin Löfqvist

Format

Inbunden, E-bok

Produktdetaljer

ISBN

9789113082189

Jag hatar att träna

Recensioner

”Med en stor portion humor peppar och inspirerar hon till träning som hon lovar kommer vara pyttelite jobbigt och mest kul. Så om du tillhör de som alltid har tusen ursäkter för att inte träna – här har du svaren!”

Doktorn

”Humor, tips och en liten känga till såväl dieter som gymkillar gör det här till en sant motiverande bok.”

Femina

Böcker av författaren

Om boken

Har du också tänkt att du borde börja träna, men kommer på massor av anledningar till att det inte går just i dag? Att du har för dåliga skor, för lite tid eller en tv-serie du måste se. "Jag är en av er", är Brita Zackaris budskap. "Jag kan alltid komma på tusen ursäkter att inte träna. Om du inte också gör det är det eventuellt nåt fel på dig."

Med stor humor och ett alldeles eget uttryckssätt är detta träningsboken som inte är som någon annan, men som ändå effektivt hyvlar ner alla trösklar, främst de mentala, som finns mellan dig och ett svettigare liv. För även om du hatar att träna så kan du med Britas enkla tricks ändå få det gjort.

Med avsnitt som Fucka inte med maten (en ostmacka är lika bra som en proteinsmoothie), Kan jag dö av att börja träna och en fotoguide till hur du bokstavligen tar dig ur soffan har hon gjort en alldeles egen variant av träningsbok. Killarna i gymmet får sig en känga, liksom alla former av dieter.

Boken innehåller även övningar som alla kan göra, 15-minutersprogram som gör vem som helst svinstark och ett sexveckors-program som garanterat får dig att komma i gång.

För du kan bli en sådan som tränar trots att du hatar det.

Läs mer

Brita Zackari

Jag hatar att träna

Nyheter

Foto: Beata Holmgren/Studio Emma Svensson

10 oktober 2017

Brita Zackari hjälper träningshataren att komma igång

Nyheter