”Den här boken är upplagd som vår meny på restaurangen – från cocktail till dessert – och fungerar alltså som en utmärkt plan för en måltid. Man kan välja en smårätt, en huvudrätt, ett tillbehör och en dessert och bjuda på en trevlig trerätters. Men man kan också gå all in på smårätter och göra en mäktig buffé.”

”Långt innan restaurangen hade fått sitt namn så cirklade allt runt solen. Exempelvis är väggfärgen vald för att den ska återge hur en vit vägg ser ut när solen lyser på den. Det var något i lokalen som kändes så ljust, öppet och inkluderande. Det blev en nyckel.”


”Vi har tidigare fördjupat oss i de nordiska och de japanska köken, men här visste vi att vi ville något annat, något som var svårt att helt sätta ord på. Något för oss exotiskt. Vi vet ju att vi kan laga mat, vi har alla grundstenar, och det var kul att gå på upptäcktsfärd åt ett nytt och väldigt luststyrt håll.”

Beskrivning
Detaljer
Kategori
Allmänna kokböcker
Mediekontakt
Fanny Birath
Författare
Recensionsdag
2025-09-30
Publiceringsdatum
2025-09-12
Fotograf
Malin Fränberg
Formgivare omslag
Daniel Carlsten
Bokinformation
Originalspråk
Svenska
Språk
Svenska
Format
InbundenProduktion
Papper
Arctic Volume White
Miljömärkning
Ja
CE-märkning
Nej
Tryckeri/Producent
Livonia Print Ltd
Produktdetaljer
ISBN
9789113140292
Antal Sidor
224

”Här finns inga regler, inga måsten och absolut inga fel. Och vi lovar att allt är soligt och finger licking good!”


”Även om menyn bygger på klassiska rätter så blir det på ett nytt sätt, med vår stil, våra värderingar. En mix av kulturer med mycket färg.”
