Tid & otid

Författare

Nina Ericson

Tid & otid

Svenska

1990-11-23

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Debatt

Författare

Publiceringsdatum

1990-11-23

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Nina Ericson

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789118932526

Antal Sidor

157

Vikt (kg)

1.165

Böcker av författaren

Om boken

Följ med till Rosendal! Följ årets växlingar i Sveriges mest älskade trädgård, och laga recepten på allt det goda från Rosendals trädgårdskafé.

Rosendals Trädgård är en älskad oas mitt i storstaden, öppen för alla besökare. Följ med på en vandring i rosenträdgården och fruktträdgården, njut av blomsterprakten och lär dig om den biodynamiska odlingen. Gör en avstickare till plantboden och samtala om frön, sticklingar och krukväxter, välj bland de färska grönsakerna, inläggningarna och oljorna som återfinns på hyllorna i trädgårdsbutiken.
Låt dig lockas in av de härliga dofterna från bageriet eller slå dig ner i kaféet, där det serveras smakrika ekologiska maträtter och bakverk.

Under ett helt år har Malou von Sivers besökt Rosendals Trädgård i sällskap med fotografen Lena Koller. Resultatet har blivit en ljuvlig berättelse i ord och bild om en enastående rastplats i tillvaron.
Recept på mat och bröd, krämer och örtkurer varvas med trädgårds- och kruktips för hela året, porträtt och intervjuer och sagolikt vackra foton.
Njut av den nya Rosendalboken!

Läs mer

Malou von Sivers, Nina Ericson, Lars Krantz

Rosendals Trädgård