Rosenträdgården

Författare

Helena Kaasik

Rosenträdgården

Svenska

2009-04-01

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Praktiska handböcker

Författare

Publiceringsdatum

2009-04-01

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Helena Kaasik

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789150500349

Antal Sidor

64

Vikt (kg)

0.377

Ryggbredd (mm)

12

Höjd (mm)

217

Bredd (mm)

178

Böcker av författaren

Om boken

I Köksträdgården möter du också rödbetor, bönor, potatis och kål - sammanlagt åtta typer av grönsaker som alla har det gemensamt att de är goda, näringsrika och lättskötta - och som gjorda för dig som aldrig odlat grönsaker förr. Att odla grönsaker till husbehov ger en tillfredsställelse som borde vara alla förunnat. Du behöver inga stora ytor för att lyckas och många av våra vanligaste sorter är påfallande lätta att ha att göra med. Inramat av ringblommor och krasse blir grönsakslandet också en av trädgårdens allravackraste platser. Köksträdgården ingår i en serie om fyra titlar som alla handlar om glädjen att
odla. Kryddträdgården, Rosenträdgården och Blomsterrabatten är liksom Köksträdgården fulla av handfasta råd och inspirerande tip

Läs mer

Helena Kaasik

Köksträdgården

Om boken

I Rosenträdgården möter du buskrosor, klätterrosor och engelska rosor - sammanlagt tio sorter som alla har det gemensamt att de är vackra och lättskötta - och som gjorda för dig som aldrig odlat rosor förr. Rosor skänker skönhet, väldoft och glädje och blir lätt till vänner för livet. Plantera några olika sorter intill varandra och du har snart ett litet rosarium, en egen rosenträdgård. Räkna med att det blir ditt favorithörn i trädgården.

Läs mer

Rosenträdgården

Helena Kaasik

Rosenträdgården

Om boken

I Kryddträdgården möter du såväl perenna som ettåriga örtkryddor - sammanlagt elva sorter som alla har det gemensamt att de är smakrika och lättskötta - och som gjorda för dig som aldrig odlat örter förr. Att kunna plocka färska kryddor till kvällens middag eller morgonens te är en sann glädje. Med sina olika karaktärer berikar örtkryddorna ditt kök - och ditt liv. Och du behöver inte ens ha en trädgård för att lyckas, örtkryddor går utmärkt att odla i kruka.

Läs mer

Kryddträdgården

Helena Kaasik

Kryddträdgården

Om boken

I Blomsterrabatten möter du såväl perenner som ettåringar - sammanlagt 14 olika sorter som tillsammans eller på var sitt håll förgyller trädgården. De har alla det gemensamt att de är lätta att odla - och som gjorda för dig som står inför din första egna rabatt. Få saker gör en så glad som en prunkande trädgård. Med rätt planering ger karaktärsfulla perenner och färgstarka sommarblommor liv åt dina rabatter under hela säsongen. Många av de mest älskade blommorna är dessutom de som är allra enklast att odla.

Läs mer

Blomsterrabatten

Helena Kaasik

Blomsterrabatten