Livet med Lif - 4 - Sjuk avundsjuka

Författare

Camilla Lif

Livet med Lif - 4 - Sjuk avundsjuka

Svenska

2019-09-20

Utgivet av: Tiden

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Livsåskådning

Författare

Publiceringsdatum

2019-09-20

Formgivare omslag

Denise Leonéus

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Serie

Livet med Lif

Läsordning

1

Inläsare

Camilla Lif

Produktdetaljer

ISBN

9789151500713

Böcker av författaren

Om boken

Avundsjuka är en hemsk känsla som de flesta av oss nog skulle vilja slippa. Välputsade framgångshistorier och sociala medier visar oss allt vi missar. Med hettande kinder jämför vi oss och orättvisan bränner i själen - varför får min granne precis det jag vill ha? Det är lätt att börja klaga på orättvisor och bli skadeglad. Så finns det egentligen någon vits med avundsjuka? Och går det att slå sig fri från den?

Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.

Läs mer

Camilla Lif

Livet med Lif - 8 - Att leva med döden

Nyheter

Foto: Robbie Bailey

15 juni 2020

Siri Hustvedt värd för Sommar i P1

Nyheter