Den stora boken om spinn- och haspelfiske

Författare

Göran Cederberg

Jens Ploug Hansen

Översättare

Göran Cederberg

Den stora boken om spinn- och haspelfiske

1998-09-10

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Illustratör

Publiceringsdatum

1998-09-10

Översättare

Göran Cederberg

Kategori

Jakt & fiske

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Erwin Bauer

Illustratör

Ulf Söderqvist

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151833996

Antal Sidor

240

Vikt (kg)

1.568

Böcker av författaren

Om boken

En guldgruva för alla som vill veta mer om ljuset längs våra kuster! I detta rikt illustrerade praktverk får vi stifta bekantskap med några av de mest intressanta fyrarna i världen och lära oss spännande fakta om sjöfartens historia, de första fyrarna, fyrarnas teknik och arkitektur med mera.

Läs mer

Göran Cederberg

Den stora boken om Fyrar

Om boken

På drygt 600 sidor och med över 1000 färgfotografier och teckningar ges här svaren på alla tänkbara frågor som kan uppkomma vid olika typer av sportfiske, och som en fullfjädrad sportfiskare bör känna till för att lyckas i sin sport. I en speciell kokboksdel förmedlas också kunskaper som förvandlar fångsten till en kulinarisk upplevelse. Prismas stora bok om fiske är en enastående kunskapskälla för alla som vill börja med någon form av sportfiske, men också en underhållande och inspirerande referensbok för den rutinerade sportfiskaren. På ett välskrivet och underhållande sätt behandlas hela det ofantliga område som utgör dagens moderna sportfiske: allt ifrån mete och sportfiskets historia till flugfiske och fiskens biologi. Några av Sveriges - och världens - främsta fiskeskribenter, fiskeexperter, fotografer och tecknare har medverkat till att skapa en bok som förhoppningsvis kommer att vara till nytta och glädje för alla fiskeentusiaster under många år framöver. För texten står således idel välkända fiskeskribenter: Jens Ploug Hansen, Per Ola Johannesson, Lefty Kreh, Christian Lundberg, Arthur Oglesby, Jan Olsson, Steen Ulnitz, Anders Wahlberg, Bo Wessman och Bengt Öste. Ett 40-tal av världens främsta fotografer på området har bidragit med bilder och för övriga illustrationer svarar Gunnar Johnson, Tommy Gustavsson, Lennart Molin, Ulf Söderqvist, Peter Grahn och Munir Lotia.

Läs mer

Prismas stora bok om fiske

Steen Ulnits, Anders Wahlberg, Per Ola Johannesson, Jan Olsson, Bengt Öste, Per Johannesson, Jens Ploug Hansen, Christian Lundberg, Arthur Oglesby, Lefty Kreh, Bo Wessman

Prismas stora bok om fiske

Om boken

Inte bara en kokbok! Författarna går art för art igenom hur man jagar och fiskar och hur bytet sedan lämpligast hanteras. Dessutom mängder av recept skrivna av några av Skandinaviens bästa kockar!

Läs mer

Vilt & Fisk

Sten Christoffersson, Göran Cederberg

Vilt & Fisk