Författare:
Det vegetariska köket
Svenska
2002-09-05
Utgivet av: Norstedts
Läs mer
Slut i lager
Beskrivning
Detaljer
Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor. Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk. Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker. Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Produktion
Miljömärkning
Nej
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789151839691
Antal Sidor
224
Vikt (kg)
0.805
Höjd (mm)
225
Bredd (mm)
190
Böcker av författaren
Om boken
Läs mer
Lotta Brinck
Det vegetariska köket
Om boken
Läs mer
Lotta Brinck, Lars Stenhammar
Celiaki - att inte tåla gluten
Om boken
Läs mer
Lotta Brinck, Karin Schenck-Gustafsson
Hjärt-kärlsjukdomar
Om boken
Läs mer
Lotta Brinck, Karin Schenck-Gustafsson
Högt blodtryck
Om boken
Läs mer
Per Ove Lind, Lotta Brinck, Per-Ove Lind
Diabetes