
Slut i lager
Beskrivning
Detaljer
Bokinformation
Språk
Svenska
Originalspråk
Svenska
Omslagsfotograf
Knut E Svensson
Format
KartonnageProduktion
Miljömärkning
Nej
CE-märkning
Nej
Produktdetaljer
ISBN
9789151841199
Antal Sidor
0
Vikt (kg)
1.232
Böcker av författaren
Om boken
Efter fyra succéböcker om fredagsgourmet - och en sammanställning med det bästa ur dessa böcker - är det nu dags igen! Precis som tidigare samlas de senaste årens bästa recept ur Allt om Mat:s stående och väldigt uppskattade avdelning Fredagsgourmet.
Att efter en arbetsvecka kunna bjuda hem vänner och familj till en komplett, god och fin middag är inte det lättaste. I Fredagsgourmet kombineras en varmrätt med en drink, en förrätt eller en dessert och tanken är att du inom en timme ska kunna duka fram festlig mat på bordet. Till varje middag presenteras förslag på drycker som ytterligare kan höja upplevelsen.
Bokens format och formgivning bryter denna gång mot de tidigare i serien med en modernare framtoning. En annan nyhet är den utbyggda registerdelen, där maträtterna även kategoriseras efter hur lång tid de tar att laga - det är ju trots allt fredag.
Att efter en arbetsvecka kunna bjuda hem vänner och familj till en komplett, god och fin middag är inte det lättaste. I Fredagsgourmet kombineras en varmrätt med en drink, en förrätt eller en dessert och tanken är att du inom en timme ska kunna duka fram festlig mat på bordet. Till varje middag presenteras förslag på drycker som ytterligare kan höja upplevelsen.
Bokens format och formgivning bryter denna gång mot de tidigare i serien med en modernare framtoning. En annan nyhet är den utbyggda registerdelen, där maträtterna även kategoriseras efter hur lång tid de tar att laga - det är ju trots allt fredag.
Läs mer
Görn Helleblad, Astrid Abrahamsson
Fredagsgourmet