Familjeliv

Författare

Phillip C. McGraw

Översättare

Elisabeth Helms

Familjeliv

Svenska

2006-01-20

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Psykologiska handböcker

Översättare

Elisabeth Helms

Författare

Publiceringsdatum

2006-01-20

Bokinformation

Originaltitel

Family First

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151845364

Antal Sidor

312

Vikt (kg)

0.564

Ryggbredd (mm)

24

Höjd (mm)

228

Bredd (mm)

155

Böcker av författaren

Om boken

"Jag är för fet, för tråkig, för ful för att hitta någon."
Om du är singel och alltid hittar anledningar till varför du inte träffat den rätta eller rätte är det här boken för dig. Dr. Phil McGraw vägleder dig med enkla handfasta råd hur du ska lyckas för att hitta en partner, och dessutom behålla den du vill ha.

Dr Phil McGraw är USA:s mest kända relationsexpert med en lång rad utgivna böcker. I sin nya bok koncentrerar han sig på att hjälpa alla singlar att hitta rätt partner och därmed också få en varaktig relation.
Några av hans tips lyder:

· Presentera ditt sanna jag på ett så smickrande sätt som möjligt. Börja med att fundera över vem du själv är och vad du vill ha ut av en relation.

· Kunskap ger makt. Ta reda på så mycket som möjligt om den du vill fånga.

· Behärska situationen. Smält inte in i tapeten utan kliv fram och ta för dig.

· "Bag'em, tag'em and take'em home". När du börjat agera kan ingenting stoppa dig. Så här gör du för att välja bort den du inte vill ha och hålla kvar den du vill ha.

· Kom ut ur förhållandets gråa vardag. När du äntligen fångat den rätte och förälskelsen har svalnat. Dr Phil ger dig råd om hur du kan hålla kvar passionen i din kärleksrelation.

Läs mer

Phillip C. McGraw

Älska smart!

Om boken

Att vara förälder är det viktigaste och största vi någonsin kommer att företa oss. Ändå hotas familjen i dag av en helt annan press än tidigare. Vi har för mycket omkring oss av egna krav och problem och blir inte tillräckligt indragna i våra barns liv, eller kör fast i vardagsstrider istället för att inrikta oss på familjens välbefinnande. Doktor Phil har i mer än tjugofem år arbetat med att hjälpa familjer med deras problem. I sin nya bok Familjeliv lägger han fram en väl underbyggd handlingsplan för att hjälpa föräldrar att se sina starka och svaga sidor. Han ger oss konkreta svar och en plan för hur vi ska kunna bli så positiva och effektiva som möjligt som föräldrar. Dr Phils sju verktyg för målinriktat föräldraskap tar upp det viktigaste, att vi måste satsa på att bli en framgångsrik förälder för att fostra samarbetsvilliga, kärleksfulla och duktiga barn. Här finns övningar, prov, utvärderingar, lösningar på specifika problem och exakta anvisningar för hur man genomför olika åtgärder. Exempel på frågor som tas upp är: hur du ska få stopp på dina barns vredesutbrott, hur du ska prata med dem om kamrattryck eller självaktning, hur du ska bibringa dem värderingar som integritet, ärlighet och respekt för andra.

Läs mer

Familjeliv

Phillip C. McGraw

Familjeliv

Om boken

Miljoner människor världen över använder sig av Dr Phils hälsosamma metod ? Sjustegsmetoden ? för att gå ner i vikt och förbli smal. Nu kommer kokboken som gör viktminskningsarbetet lättare: över 100 recept som hjälper dig att gå ner ? och sedan hålla din nya vikt för resten av livet. Här finns läckra och smakrika recept på allt ifrån förrätter, grönsaksrätter, kött- och fiskrätter och desserter, indelade i frukost, lunch, middag, mellanmål och fest. Boken inkluderar också recept att följa dag för dag under det 14 dagar långa snabbstartprogrammet som ger dig en flygande start på ditt nya liv. Dr Phils kokbok visar hur man kan minska intaget av kalorier, fett, salt och socker och ändå laga härligt smakrik mat.

Läs mer

Dr Phils kokbok

Phillip C. McGraw

Dr Phils kokbok

Om boken

Dr Phil har arbetat i 30 år med människor med viktproblem. Nu delar han med sig av sin långa erfarenhet i ett program som är handfast, inspirerande och lätt att följa. Så sluta banta - hitta din idealvikt och behåll den! Sluta räkna kalorier och kolhydrater. Förändra i stället din självuppfattning, ta reda på varför du äter fel och få kontroll över ditt ätande. Alla tusentals svenskar som provat diet efter diet, vet hur svårt det är att gå ner i vikt. Och lyckas man, går de flesta snabbt upp de tappade kilona igen. Det viktigaste av allt - och själva nyckeln till framgång - är att förändra uppfattningen om sig själv. Sjustegsmetoder hjälper dig att ändra på det sätt du tänker på mat, viktminskning och, inte minst, dig själv. I denna unika bok får läsaren en handlingsspäckad plan att följa som ger omedelbara resultat, resultat som håller livet ut. Kunskap är makt och i Sjustegsmetoder får du värdefull insikt i de mekanismer som gör att man ständigt misslyckas med olika dieter. De sju stegen leder dig till ett smalare och hälsosammare liv, äntligen fri från jojo-bantningar och panikdieter. De sju nycklarna till framgång är: Gå till botten med din självuppfattning Identifiera känslor som får dig att äta Undvik frestelser Ta kontroll över impulsätandet Låt måltiderna ta tid Motionera varje dag Hitta stöd

Läs mer

Sjustegsmetoden

Phillip C. McGraw

Sjustegsmetoden

Om boken

Har du problem i ditt förhållande? Nu finns hjälp att hämta! Med sin raka stil, som gjort starkt intryck på miljoner människor som tittar på Oprah Winfrey Show, dömer "Dr Phil" McGraw ut retoriken i traditionell äktenskapsrådgivning och närmar sig problemet på ett helt annorlunda sätt. Relationsakuten är en omvälvande bok. Du kommer inte bara tillbaka på rätt spår med den person som du en gång kallade ditt livs kärlek - du kommer också känna att du är på rätt spår med dig själv. Din relation behöver inte vara i riskzonen. Du behöver inte bli ännu ett offer för den galopperande epidemin av brustna hjärtan. Du kan nå fram till och återskapa kontakten med din partner. Men eftersom oddsen är emot dig måste du lyfta fram sanningen om dig själv och om det liv du och din partner har skapat tillsammans. Med utgångspunkt i sitt mångåriga arbeta med mänskliga relationer krossar McGraw tio av de mest populära myterna om hur ett lyckligt förhållande förväntas vara. Han tar upp olika sorts destruktiva beteenden som vi, ofta omedvetet, förstör vår relation med. Genom en rad fascinerande övningar får vi hjälp att ställa en korrekt diagnos på oss själva och på vår relation och lära oss hur vi steg för steg kan återknyta kontakten med vår partner. Vi får hjälp med att hantera en rad olika problem: som hur vi ska få ett bättre sexliv, hur vi ska gräla, konsten att förlåta och mycket annat. Men relationens räddning börjar med dig, och när du läst färdigt den här bokekn kommer du känna dig full av lust och kraft att få ditt förhållande på rätt köl igen.

Läs mer

Relationsakuten

Phillip C. McGraw

Relationsakuten

Om boken

Miljoner människor världen över använder sig av Dr Phils hälsosamma metod - Sjustegsmetoden - för att gå ner i vikt och förbli smal. Den kanske viktigaste nyckeln till viktminskning är att förändra sin självbild, att förstå varför man ständigt misslyckas med olika dieter, trots alla goda föresatser. Kunskap är makt - även när det gäller viktminskning. Viktguiden är både en fördjupning och en praktiskt följeslagare till Sjustegsmetoden, fullmatad med viktig information. Här hittar man t ex ett snabbstarts-program att följa 14 dagar, listor med "förbjuden" mat och listor med sådant man kan äta med gott samvete. Kort sagt: här får man tipsen, råden, tabellerna och recepten som gör att man lyckas! Ett kapitel handlar t ex om hur man lyckas gå ner i vikt trots att man äter ute ofta, ett annat om hur man hanterar resor och semestrar på bästa sätt så att man kan njuta men ändå gå ner i vikt. Sockerberoende talas det mycket om, och i Viktguiden får man råd om hur man skär ner på det synliga och dolda sockret i maten. Dr Phil har arbetat i 30 år med människor med viktproblem. I den strategi som ligger bakom Sjustegsmetoden och dess nya följeslagare, Viktguiden, delar han med sig av sin långa erfarenhet i ett program som är handfast, inspirerande och lätt att följa. Så sluta banta - hitta din idealvikt och behåll den! Boken är bearbetad och faktagranskad för att passa svenska förhållanden.

Läs mer

Viktguiden

Phillip C. McGraw

Viktguiden

Om boken

Som komplement till Livsstrategier utkommer nu en arbetsbok med övningar och frågeformulär som är utformade för att vara till hjälp i arbetet med att åstadkomma stora och välbehövliga - och länge upppskjutna - förändringar i livet. En uppsättning av enkla självtest gör det möjligt för dig att se dina problem i vitögat, identifiera orsakerna och påbörja arbetet med att finna permanenta lösningar. Boken låter dig också anpassa Dr Phils strategier till dina egna personliga behov. Du kommer att kunna förbättra praktiskt taget varje sida av ditt liv - på jobbet eller hemma, i fråga om andliga angelägenheter eller fysiskt välbefinnande - genom att använda denna otroligt nyttiga arbetsbok.

Läs mer

Livsstrategier - en arbetsbok

Phillip C. McGraw

Livsstrategier - en arbetsbok

Om boken

Dr Phil, känd från Oprahs TV-show och sedan januari 2003 med eget program på svensk TV, är välkänd för många svenskar som intresserar sig för personlig utveckling och hur man kan lära sig må bättre. Över en halv miljon svenskar ser "Dr Phil" på TV4 varje dag! Samarbetet mellan Dr Phil och Oprah Winfrey började när hon stod åtalad av ett antal köttproducenter i samband med ett program hon gjort om galna ko-sjukan. Han arbetade bl a med strategiskt tänkande i anslutning till just rättegångar, och var den som hjälpte Oprah genom hela processen med hur hon skulle resonera och agera. Boken Livsstrategier skrevs efter detta och handlar om hur man kan lära sig tänka mer strategiskt och därigenom nå framgångar med sitt liv. För att utvecklas personligt måste man ta ansvar för sitt liv och sina handlingar, sluta skylla på andra och på omständigheterna. I boken har Dr Phil identifierat ett antal sanningar som styr våra liv och formulerat sin strategi för hur man kan nå dit man vill och få det man behöver. Mycket kretsar kring att själv ta kontrollen över det som händer, att försonas med det som skett tidigare i livet och lära sig att hantera och påverka sin egen framtid, antingen det gäller att växa som människa, lyckas i arbetslivet eller få relationer i privatlivet att fungera bättre. Phillip McGraw är utbildad psykolog och har arbetat med mänskliga relationer och strategisk livsplanering i mer än tjugo år. Han är en av grundarna av Courtroom Sciences Inc. och har varit inblandad i några av USAs mest omtalade rättsprocesser. 2002 utkom hans bok Relationsakuten på svenska (Prisma).

Läs mer

Livsstrategier

Phillip C. McGraw

Livsstrategier