När regnet faller

Författare

Brooke Shields

Översättare

Eva Mazetti-Nissen

När regnet faller

Svenska

2006-06-01

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Sann berättelse

Översättare

Eva Mazetti-Nissen

Författare

Publiceringsdatum

2006-06-01

Bokinformation

Originaltitel

Down came the rain

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151846767

Antal Sidor

216

Vikt (kg)

0.509

Ryggbredd (mm)

19

Höjd (mm)

228

Bredd (mm)

155

Böcker av författaren

Om boken

Sedan Brooke Shields välkomnat sin nyfödda dotter till världen drabbades hon av någonting helt oväntat - en förlamande depression. Med intelligens, humor och förbluffande uppriktighet berättar hon om de prövningar, motgångar och slutligen segrar som hon upplevde - före, under och efter sin dotters födelse.

"Först trodde jag att det jag kände bara var utmattning, men med den följde en allt överskuggande panik som jag aldrig upplevt tidigare. Rowan fortsatte att skrika och jag började bäva inför det ögonblick då Chris skulle komma tillbaka med henne till mig. Jag började må illa; det var som om bröstet satt i ett skruvstäd. Istället för den nervösa oro som ofta följer med panik kände jag mig helt förkrossad. Jag rörde mig knappt. Sittande på sängen gav jag ifrån mig ett dovt, långsamt, gutturalt kvidande. Jag var inte bara känslosam och gråtmild, som man sagt att jag kanske skulle vara. Det här var någonting helt annat. Det här var en sorg av en helt annan magnitud. Det kändes som om den aldrig skulle försvinna."

När hon nu öppet berättar historien om hur hon brottades med en sjukdom som i stor utsträckning är ouppmärksammad, trots att den drabbar en av tio nyblivna mammor, kommer det att slå an en sträng hos miljoner kvinnor.

Läs mer

Brooke Shields

När regnet faller