Nästa sak på min lista

Författare

Jill Smolinski

Översättare

Cecilia Berglund

Nästa sak på min lista

2007-06-20

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Romaner

Översättare

Cecilia Berglund

Författare

Publiceringsdatum

2007-06-20

Bokinformation

Originaltitel

The next thing on my list

Originalspråk

Svenska

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151848396

Antal Sidor

288

Vikt (kg)

0.608

Ryggbredd (mm)

24

Höjd (mm)

234

Bredd (mm)

157

Böcker av författaren

Om boken

"20 saker att göra innan jag fyller 25". Så lyder rubriken på den lista June Parker av en händelse får i sin hand efter att en ung kvinna dött i en bilolycka. Hon bestämmer sig för att själv utföra de saker som finns med på listan, ett beslut som försätter henne i de mest omöjliga situationer...

June Parker gillar sitt jobb, älskar sin lägenhet i Santa Monica, och kämpar för att bli av med de där extra, förbaskade kilona. Men hennes liv kommer snart att ta en drastisk vändning.
Efter ett olycksaligt händelseförlopp som inbegriper Viktväktarna, ett recept på tacosoppa och en bilolycka där hennes medpassagerare Marissa dör, får June en lista som Marissa har skrivit i sin ägo: "20 saker att göra innan jag fyller 25". Trots att de två knappt kände varandra känner sig June manad - både av skuldkänslor och av en önskan att ställa allt till rätta - att slutföra listan åt Marissa.
Sakerna på listan är allt från inspirerande (springa ett femkilometerslopp, se en solnedgång), till mer vågade (gå ut utan behå) till nästan omöjliga (förändra någons liv), och medan June snabbar på för att slutföra listan före deadline, lär hon sig mer om sitt eget liv än hon någonsin hade väntat sig.
Nästa sak på min lista är rolig, vinnande och charmerande, full av humor och hjärta.

Läs mer

Jill Smolinski

Nästa sak på min lista