Skapa för de minsta!

Författare

Jenny Johansson

Karin Svensson

Skapa för de minsta!

Svenska

2008-09-18

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Praktiska handböcker

Författare

Recensionsdag

2008-10-06

Publiceringsdatum

2008-09-18

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Sven Svensson

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151850450

Antal Sidor

93

Vikt (kg)

0.413

Ryggbredd (mm)

13

Höjd (mm)

197

Bredd (mm)

198

Böcker av författaren

Om boken

Busa med Lilla Magkill eller ha skoj med Köksorkestern! Skapa för de minsta! visar hur du själv kan göra 33 roliga och enkla leksaker anpassade för små barn i åldern 0 till 2 år. Kärnfulla texter och ett färgstarkt bildmaterial väcker skaparlusten!

Grundmaterialet till leksakerna i boken är prylar som finns där hemma, som urväxta favoritstrumpor eller gamla burkar. Läsaren behöver varken gott om tid eller speciella förkunskaper - det är bara att sätta igång. Barn mellan 0 och 2 år befinner sig i en kul och intensiv fas då de upptäcker världen, sig själva och utvecklas med stormsteg. Se till att hänga med! Skapa för de minsta! är en utmärkt bok för förstagångsföräldrar, som kanske också tar med den till en träff med mamma- eller pappagruppen.

I Skapa för de minsta! får läsaren: 33 enkla beskrivningar på leksaker anpassade för små barn 0-2 år. Ett inspirerande bildmaterial förpackat i en inbjudande och modern layout. Tips och idéer på hur du själv får kreativiteten att flöda. Beskrivande och kärnfulla texter med hög igenkänningsfaktor. Lista med vilka leksaker i boken som är extra uppskattade för olika åldrar. "Vi vill inspirera alla föräldrar till att lita till sin egen och sina barns kreativitet. Att göra egna leksaker är kul och det ligger i tiden", säger Jenny Johansson och Karin Svensson om sin bok.


Läs mer

Jenny Johansson, Karin Svensson

Skapa för de minsta!