Babbeldrottningen

Författare

Meg Cabot

Översättare

Katarina Falk

Babbeldrottningen

2008-06-10

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2008-06-10

Översättare

Katarina Falk

Recensionsdag

2008-06-30

Kategori

Romaner

Bokinformation

Originaltitel

Queen of Babble

Originalspråk

Engelska

Format

Pocket, Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789172639317

Antal Sidor

311

Vikt (kg)

0.162

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

178

Bredd (mm)

110

Böcker av författaren

Om boken

Lizzie Nichols har ett stort problem i livet: hon kan aldrig hålla tyst! Hon har en osviklig förmåga att säga fel saker vid fel tidpunkt. Nu är hon i New York, lika bubblande charmig och optimistisk som alltid: det gäller bara att hitta ett jobb och en bostad så blir allt toppen! Men hon måste kämpa sig igenom den ena förnedrande situationen efter den andra och får slutligen jobb som receptionist på en advokatbyrå. Inte precis hennes drömjobb (som är att öppna en vintagebutik för bröllopsklänningar) men det betalar i alla fall räkningarna. Fast hennes råd till blivande brudar att inte skriva på äktenskapsförorden underlättar inte precis hennes karriär. Kan hon aldrig lära sig att hålla munnen stängd!

Läs mer

Meg Cabot

Babbeldrottningen i New York

Om boken

Första vuxenromanen av författaren till En prinsessas dagbok!

Meg Cabot har haft stora framgångar, både internationellt och i Sverige, med serien En prinsessas dagbok, som också blivit en filmsuccé.
Nu har hon skapat en lika charmig och oemotståndlig huvudperson för lite äldre läsare: Lizzie Nichols, vars stora problem i livet är att hon aldrig kan hålla tyst! Hon har en osviklig förmåga att säga fel saker vid fel tidpunkt. Denna gång lyckas hon skrämma bort sin nye pojkvän som hon besöker i London. Resultatet blir att hon är fast i den engelska huvudstaden utan kille, utan bostad och utan pengar...

Hot spot - attityd, flärd och underhållning!
Hot spot är en ny utgivningslinje på Prisma där vi erbjuder den mest underhållande läsningen från de internationella bestsellerlistorna på svenska. Direkt till ett lågt pris! Det här är underhållande, heta böcker med attityd och flärd - som gjorda för alla som vill drömma sig bort en stund.


Läs mer

Babbeldrottningen

Meg Cabot

Babbeldrottningen