Cecilia Möller Kirchsteiger

Foto: Cecilia Möller Kirchsteiger

Utforska författaren

Cecilia Möller Kirchsteiger är fotograf med fokus på inredning och livsstil. Bor utanför Mantorp och bygger just nu på sitt drömhus på Östgötaslätten. Cecilia och Jennie träffades när Cecilia fotograferade ett inredningsreportage hemma hos Jennie till ett magasin. Efter mötet blev det flera reportage tillsammans som sålts till tidningar över hela världen.

Utgivning

Om boken

Har du sett de vackra vikta julstjärnorna som stämningsfullt lyser upp fönster i adventstid? Önskar du att du kunde göra liknande hemma på ett enkelt sätt? Med hjälp av den här boken kan du skapa de omtyckta julstjärnorna och annat som du viker själv av papper. Ett meditativt pyssel som inte kostar många kronor alls och där den största investeringen är din tid.
Här finns de populära adventsstjärnorna som gjort författaren Jennie Lantz till en av de största instagrampysslarna på kontot @vitanyanser. I boken får du mallar och instruktioner till en mängd stjärnor, samtliga fotade i vackra miljöer för maximal inspiration.Här finns också en mängd andra papperspyssel för tiden från höstens intåg, till advent och jul, nyår med vacker dukning, fram till när ljuset kommer åter. Blommor, kransar, granar och girlanger – allt går att vika till vackra dekorationer med bara papper och lim.En bok som gärna kan lämnas framme som dekoration på soffbordet när den inte används.

Läs mer

Jennie Lantz, Cecilia Möller Kirchsteiger

Vinterstjärna & iskristall

Nyheter

Foto: Cecilia Möller Kirschteiger

17 november 2022

Lys upp den mörkaste årstiden

IntervjuerNyheter