Rain Lundström

Foto: Magnus Liam Karlsson

Utforska författaren

Rain Lundström har en bakgrund som grundare och chefredaktör för matmagasinet Vegourmet. Hon jobbar idag som marknadsförare, matkreatör och stylist. Rain har varit bosatt i Japan och rest, ätit och lagat sig igenom större delen av Asien. Hon är en smaksäker och matnördig receptmakare som brinner för att lyfta vegoköket till nya nivåer och förmedla matkärlek i text.

Utgivning

Om boken

Här kommer boken som lyfter dina gröna köksäventyr till helt nya höjder. Rain Lundström bjuder in till en resa i de asiatiska köken och gör ett djupdyk i gastronomiska vidunder och smaksensationella hemligheter.

I Det gröna Asien täcker hon det bästa från Japan, Kina, Indien, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia och Indonesien. Här hittar du allt från umamispäckad japansk ramen och konsten att vika dumplings till hemgjord vegansk kimchi och vardagsvänlig palak paneer.

Recepten i boken spänner över allt från snabblagade rätter med råvaror som du hittar i närmaste matbutik och rör sig vidare till nya bekantskaper. Du kommer att upptäcka råvaror, smaksättare, tekniker och fördjupningar som höjer din gröna matlagning till en helt ny nivå.

Här lär du dig att navigera i en asiatisk livsmedelsbutik, för att komma därifrån med sådant som du faktiskt kommer att använda och bli bästis med i köket.

Det gröna Asien är kokboken som är lika livsviktig för vardagsmatlagaren som för matnörden. Säg hejdå till smaklös vegomat och gör dig redo att hänföras av det gröna asiatiska köket!

Läs mer

Rain Lundström

Det gröna Asien

Nyheter

25 november 2020

En rad vinnare från Norstedts i Gourmand Awards

Nyheter