Det gröna Asien

Författare

Rain Lundström

Det gröna Asien

2020-03-13

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2020-03-13

Recensionsdag

2020-04-08

Formgivare omslag

Maggie Soltani

Kategori

Allmänna kokböcker

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Maggie Soltani

Format

Inbunden

Produktion

Papper

Obestruket t/f

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113100951

Antal Sidor

142

Vikt (kg)

0.753

Ryggbredd (mm)

18

Höjd (mm)

267

Bredd (mm)

196

Böcker av författaren

Om boken

Här kommer boken som lyfter dina gröna köksäventyr till helt nya höjder. Rain Lundström bjuder in till en resa i de asiatiska köken och gör ett djupdyk i gastronomiska vidunder och smaksensationella hemligheter.

I Det gröna Asien täcker hon det bästa från Japan, Kina, Indien, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia och Indonesien. Här hittar du allt från umamispäckad japansk ramen och konsten att vika dumplings till hemgjord vegansk kimchi och vardagsvänlig palak paneer.

Recepten i boken spänner över allt från snabblagade rätter med råvaror som du hittar i närmaste matbutik och rör sig vidare till nya bekantskaper. Du kommer att upptäcka råvaror, smaksättare, tekniker och fördjupningar som höjer din gröna matlagning till en helt ny nivå.

Här lär du dig att navigera i en asiatisk livsmedelsbutik, för att komma därifrån med sådant som du faktiskt kommer att använda och bli bästis med i köket.

Det gröna Asien är kokboken som är lika livsviktig för vardagsmatlagaren som för matnörden. Säg hejdå till smaklös vegomat och gör dig redo att hänföras av det gröna asiatiska köket!

Läs mer

Rain Lundström

Det gröna Asien

Nyheter

25 november 2020

En rad vinnare från Norstedts i Gourmand Awards

Nyheter