Nu börjar Stockholm Food & Wine och Allt för hälsan

Foto: Johanna Frenkel

Datum

7 November 2019

Foto

Johanna Frenkel

Matmässan Stockholm Food & Wine är Nordens godaste upplevelse inom mat och dryck! Här samlas runt 250 utställare, över 35 000 besökare och 300 medierepresentanter. Allt för hälsan är mötesplatsen för dig som vill få inspiration till en hälsosam livsstil. Från Norstedts har vi en rad författare på plats, aktuella med nya böcker inom mat, träning och hälsa. Stockholm Food & Wine och Allt för hälsan arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö, 8-10 november.

Våra författare som finns på plats på Stockholm Food & Wine är:

Sara Begner (aktuell med böckerna Stora veckans vego och Vår kokbok vegan), Gustav Johansson och Anna Richert (aktuella med boken Vego i världsklass), Julia Tuvesson (aktuell med boken Käka grönt), David Frenkiel och Luise Vindahl från Green Kitchen Stories (aktuella med boken Little Green Kitchen) och Sofia Wood (aktuell med boken Chez Wood).

På Allt för hälsan medverkar: Gustav Johansson och Linda Bakkman (aktuella med boken Vego i världsklass), Leila Söderholm (aktuell med Smygträna) och Alexandra Kamperhaug (aktuell med boken Self-care, som hon skrivit tillsammans med Anja Forsnor Wärn).

Alla tider och scener hittar du på Stockholm Food & Wine och Allt för hälsan.