E L James senaste succéroman Mister blir film

Foto: Nino Munoz

Datum

26 Februari 2020

Foto

Nino Munoz

Författaren E L James slog igenom stort med trilogin som inleddes med Femtio nyanser av honom och böckerna blev framgångsrika Hollywoodfilmer.

Nu står det klart att hennes senaste bok, Mister, även den blir film. Universal gör filmen och E L James står som producent.

Mister är en modern askungesaga. ”Maxim och Alessia har fört med mig på en fascinerande resa och jag hoppas att mina läsare kommer att svepas med i deras spännande och sensuella saga, precis som jag gjorde när jag skrev den”, har författaren själv sagt om boken.

Den 22 april kommer E L James till Stockholm för att medverka i vår Feelgoodafton på Rival. Biljetterna finns ute nu!

Relaterat

Om boken

Ny roman av författaren till Femtio nyanser av honom!

E. L. James, succéförfattaren till bästsäljande Femtio nyanser-trilogin, kommer nu med en ny roman, med nya huvudpersoner, men självklart med riktigt mycket romance.

Huvudpersonerna är Maxim Trevelyan, en privilegierad och aristokratisk engelsman, och Alessia Demachi, en mystisk ung kvinna med musikaliska talanger och ett farligt förflutet. Maxims begär till Alessia utvecklas till en brinnande passion av ett slag han aldrig tidigare har upplevt. När Alessias förflutna hinner ikapp henne försöker Maxim desperat att skydda henne. Men även Maxim bär på en mörk hemlighet.

Mister är en modern askungesaga. "Maxim och Alessia har fört med mig på en fascinerande resa och jag hoppas att mina läsare kommer att svepas med i deras spännande och sensuella saga, precis som jag gjorde när jag skrev den." - E.L. James

Läs mer

E L James

Mister

Relaterade artiklar

Foto: Nino Munoz

1 april 2021

Ny roman av Femtio nyanser-författaren E L James!