Saker min sambo och jag tyckte olika om

Författare

Sabina Strand

Saker min sambo och jag tyckte olika om

2008-05-22

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2008-05-22

Kategori

Romaner

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Format

Inbunden, E-bok, Pocket

Produktdetaljer

ISBN

9789113020228

Böcker av författaren

Om boken

De är båda i 30-årsåldern och har pågående karriärer och barn från tidigare förhållanden. Efter några månaders stadig relation beslutar de sig för att slå ihop sina påsar i en lägenhet som ska kunna rymma deras fyra gemensamma barn.
Ur ett efterperspektiv skildrar hon en man vars självupptagenhet fått allt större och groteskare proportioner. Det hon tagit för omtänksamhet är rent och skärt kontrollbehov. Och när hennes terapeut får höra att han förbjöd henne att bära sin badmössa i badkaret så kan inte ens hon dölja sin förvåning.
Hon förstår inte i tid vartåt det barkar. Att den man som hon var beredd att viga sitt liv åt redan har riktat blicken åt nya äventyr. Och det trots att flyttlådorna ännu inte är uppackade.
En lika roande som gripande roman om hur svårt det är för en relation att överleva krav och förväntningar på karriärer, heminredningsdetaljer, barnuppfostran och umgänge.

Stora delar av den här romanen var från början publicerade på en blogg som hette sakerminsamboochjagtyckteolikaom. Den fick en enorm läsarrespons och hade tusentals hängivna dagliga läsare under sommaren 2005.

Läs mer

Sabina Strand

Saker min sambo och jag tyckte olika om