Saker min sambo och jag tyckte olika om

Författare

Sabina Strand

Saker min sambo och jag tyckte olika om

Svenska

2007-05-02

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Romaner

Författare

Publiceringsdatum

2007-05-02

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Format

Inbunden, E-bok, Pocket

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113016795

Antal Sidor

183

Vikt (kg)

0.366

Ryggbredd (mm)

18

Höjd (mm)

220

Bredd (mm)

140

Böcker av författaren

Om boken

De är båda i 30-årsåldern och har pågående karriärer och barn från tidigare förhållanden. Efter några månaders stadig relation beslutar de sig för att slå ihop sina påsar i en lägenhet som ska kunna rymma deras fyra gemensamma barn.
Ur ett efterperspektiv skildrar hon en man vars självupptagenhet fått allt större och groteskare proportioner. Det hon tagit för omtänksamhet är rent och skärt kontrollbehov. Och när hennes terapeut får höra att han förbjöd henne att bära sin badmössa i badkaret så kan inte ens hon dölja sin förvåning.
Hon förstår inte i tid vartåt det barkar. Att den man som hon var beredd att viga sitt liv åt redan har riktat blicken åt nya äventyr. Och det trots att flyttlådorna ännu inte är uppackade.
En lika roande som gripande roman om hur svårt det är för en relation att överleva krav och förväntningar på karriärer, heminredningsdetaljer, barnuppfostran och umgänge.

Stora delar av den här romanen var från början publicerade på en blogg som hette sakerminsamboochjagtyckteolikaom. Den fick en enorm läsarrespons och hade tusentals hängivna dagliga läsare under sommaren 2005.

Läs mer

Sabina Strand

Saker min sambo och jag tyckte olika om