Stickskolan

Författare

Betty Barnden

Översättare

Sofia Pettersson

Stickskolan

Svenska

2010-02-24

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Praktiska handböcker

Översättare

Sofia Pettersson

Författare

Recensionsdag

2010-03-22

Publiceringsdatum

2010-02-24

Bokinformation

Originaltitel

Compendium of Knittings Techniques

Originalspråk

Engelska

Språk

Svenska

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113027623

Antal Sidor

160

Vikt (kg)

0.719

Ryggbredd (mm)

18

Höjd (mm)

253

Bredd (mm)

197

Böcker av författaren

Om boken

Att sticka är alltid populärt och i tiden. I den här heltäckande guiden med tre hundra tips på tekniker och metoder får du instruktioner och praktiska råd till den perfekta stickningen.

Stickskolan går metodiskt igenom olika tekniker, material och metoder - allt från hur nybörjaren kan lägga upp sina maskor på olika typer av stickor, till hur du dekorerar din nystickade halsduk med pärlor eller fransar och tar hand om dina stickade plagg. Alla tekniker du kan tänka dig förklaras, och i den ordning du oftast stöter på dem. Stickskolan är dessutom rikt illustrerad med bilder, diagram och tydliga steg för steg-instruktioner.
Lär dig att tolka mönster, välja färger och garner, blanda olika sticktekniker och anpassa mönsterkonstruktioner efter önskad passform. Alla maskor förklaras tydligt, och du får lära dig allt du behöver veta. Från fickstickning och fransdekorationer till stickning med pärlor och paljetter.
I de många tips- och hjälprutorna får du dessutom förslag på olika sätt att öva och utveckla nya färdigheter. Där lär du dig också att åtgärda eller undvika vanliga fel.

Läs mer

Betty Barnden

Stickskolan