Alla sa vi skulle dö

Författare

Danjel Henriksson

Jonatan Bonthron

Kajsa Björn

Alla sa vi skulle dö

Svenska

2014-11-04

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Seglarberättelser

Författare

Publiceringsdatum

2014-11-04

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Format

Häftad, E-bok

Produktdetaljer

ISBN

9789113068046

Böcker av författaren

Om boken

Det började som en oskyldig dröm och slutade som ett världsomspännande äventyr. Danjel hade i princip aldrig seglat när han en dag slaktade spargrisen, ringde på en annons och köpte en segelbåt - osedd!
Den stora kärleken hade flytt utomlands, fortsatta studier kändes fel och det måste till en förändring. Målet var att segla till Medelhavet men projektet växte till oanade proportioner och snart styrde Danjel, och hans vänner Kajsa och Jonatan västerut och var på väg jorden runt.
Det här är ett oerhört inspirerande, självupplevt äventyr genomfört med ungdomlig entusiasm och en okuvlig strävan för att nå nya horisonter. Resan ges i berättelsen flera dimensioner eftersom många av de tillfälliga besättningsmedlemmarna har fått bidra med sin historia.
Från Bottenviken ända till Söderhavet och därifrån vidare tog vännerna sig med sin Sally Blue; en i mångas ögon underutrustad Albin Vega av årgång 1968. På 38 000 sjömil och 680 dagar genom piratvatten och med många stopp, besättningsbyten och äventyr på vägen gjorde Danjel och hans besättning det omöjliga. Alla sa ju att de skulle dö ...

Läs mer

Danjel Henriksson, Jonatan Bonthron, Kajsa Björn

Alla sa vi skulle dö