Bordsdekorationer

Författare

Tone Rörseth

Bordsdekorationer

Svenska

2008-03-03

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Praktiska handböcker

Författare

Recensionsdag

2008-03-24

Publiceringsdatum

2008-03-03

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Erika Lidén

Format

Inbunden

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151848518

Antal Sidor

135

Vikt (kg)

0.565

Ryggbredd (mm)

14

Höjd (mm)

248

Bredd (mm)

182

Böcker av författaren

Om boken

Hur kan man göra något speciellt för sina gäster - som får dem att känna sig som drottning eller kung till bords? Att fixa det lilla extra till en måltid eller bjudning livar upp, ger glädje och något att prata om!

Inspirationen till boken Bordsdekorationer kommer huvudsakligen från naturen. Författaren Tone Rörseth har alltid varit fascinerad av den unika mångfalden i naturen, årstiderna och de fantastiska skatter som finns att använda i skogen och trädgården.
Här finns en rolig mix av frukt, grönsaker, kvistar och mossa, tyg, fjädrar, pärlor, silvertråd, samt vilda och köpta blommor. Målet är att läsaren ska våga bortse från traditionella tankegångar om vad som är passande att dekorera bordet med, och i stället våga blanda och leka med olika material. Resultatet blir både modernt, spännande och vackert!
En bordsdekoration kan vara allt från tallriksunderlägg, glasunderlägg, placeringskort, servettringar, blomsterkreationer, grönsaksvaser, isdekorationer, en krans hängande över eller på bordet, till en mobil i ett fönster - eller allt i en härlig kombination!
Bokens teman utgår från naturens växlingar; vårgrönt, påskäggslunch, sommarängsinspiration, svärmor på fika, höstsoppa, vintermiddag, julpynt och mycket mer.


Läs mer

Tone Rörseth

Bordsdekorationer