Glenn Strömberg Med smak för Italien

Författare

Glenn Strömberg

Ulf Jörnvik

Glenn Strömberg Med smak för Italien

Svenska

2007-09-21

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Allmänna kokböcker

Författare

Publiceringsdatum

2007-09-21

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Ewa K Andinsson, Peter Claesson

Format

Inbunden, Kartonnage

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151849140

Antal Sidor

168

Vikt (kg)

1.052

Ryggbredd (mm)

21

Höjd (mm)

289

Bredd (mm)

219

Böcker av författaren

Om boken

Det här är ingen vanlig kokbok. Det här är Glenn Strömerg kärleksförklaring till italiensk mat. Hans favoritrecept helt enkelt!
Glenn Strömberg har kommit att bli en av våra mest folkkära fotbollsspelare. Hans fantastiska karriär förde honom från Göteborg, via Benfica i Portugal, till fotbollslaget Atalanta i Italien. För femton år sedan valde han att avsluta det aktiva fotbollslivet men ändock bosätta sig i Bergamo. Anledningen var kärleken till mer än italiensk mat ...
Idag är Glenn affärsman med en egen kollektion italienska produkter som säljs i Sverige. Han är en aktad expertkommentator i både TV och radio. Röster höjs mellan varven för att han borde bli vår näste förbundskapten.
I den här inbjudande boken får vi veta allt om Glenns favoriträtter, om råvarorna och om de små, små detaljerna som skiljer mat från mat. Allt varvas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären, landslaget och bortamatcherna i Serie A - t.ex. mozzarellapizzan och Maradonas jonglering i Neapel - vad Juventus bjöd på etc. Glenn tar oss även med till de bästa producenterna - och berättar varför de är det - av olivolja, vin, pasta och pesto. Han avslöjar även sin svärmors fantastiska rätter och matknep och berättar om hur man äter och umgås i la Bella Italia!

Läs mer

Glenn Strömberg, Ulf Jörnvik

Glenn Strömberg Med smak för Italien