Glenn Strömberg Med smak för Italien

Författare

Glenn Strömberg

Ulf Jörnvik

Glenn Strömberg Med smak för Italien

2008-07-25

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2008-07-25

Kategori

Allmänna kokböcker

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Ewa K Andinsson, Peter Claesson

Format

Inbunden, Kartonnage

Produktion

Papper

Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151851457

Antal Sidor

167

Vikt (kg)

0.612

Ryggbredd (mm)

17

Höjd (mm)

246

Bredd (mm)

176

Böcker av författaren

Om boken

Det här är ingen vanlig kokbok. Det här är Glenn Strömerg kärleksförklaring till italiensk mat. Hans favoritrecept helt enkelt!
Glenn Strömberg har kommit att bli en av våra mest folkkära fotbollsspelare. Hans fantastiska karriär förde honom från Göteborg, via Benfica i Portugal, till fotbollslaget Atalanta i Italien. För femton år sedan valde han att avsluta det aktiva fotbollslivet men ändock bosätta sig i Bergamo. Anledningen var kärleken till mer än italiensk mat ...
Idag är Glenn affärsman med en egen kollektion italienska produkter som säljs i Sverige. Han är en aktad expertkommentator i både TV och radio. Röster höjs mellan varven för att han borde bli vår näste förbundskapten.
I den här inbjudande boken får vi veta allt om Glenns favoriträtter, om råvarorna och om de små, små detaljerna som skiljer mat från mat. Allt varvas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären, landslaget och bortamatcherna i Serie A - t.ex. mozzarellapizzan och Maradonas jonglering i Neapel - vad Juventus bjöd på etc. Glenn tar oss även med till de bästa producenterna - och berättar varför de är det - av olivolja, vin, pasta och pesto. Han avslöjar även sin svärmors fantastiska rätter och matknep och berättar om hur man äter och umgås i la Bella Italia!

Läs mer

Glenn Strömberg, Ulf Jörnvik

Glenn Strömberg Med smak för Italien