Tillfällen att njuta en liten smula

Författare

Therese Wikström

Tillfällen att njuta en liten smula

Svenska

2008-05-05

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Allmänna kokböcker

Författare

Recensionsdag

2008-05-12

Publiceringsdatum

2008-05-05

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Sara Danielsson

Format

Inbunden, Kartonnage

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789151850894

Antal Sidor

144

Vikt (kg)

0.923

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

278

Bredd (mm)

226

Böcker av författaren

Om boken

En njutningsbibel för alla dessertälskare och hemmabagare! Här finns recepten till söta godsaker för årets alla högtider och tillfällen för fest. Skriven av konditor Therese Wikström som driver det prisbelönade konditoriet En liten smula i Norrtälje.

Detta är en bok om tillfällen. Tillfällen att njuta av bordets söta eller bakade läckerheter. Att boken handlar om den söta sidan av bordets läckerheter är dock ingen tillfällighet. Therese Wikström har arbetat på flera kända restauranger både i Sverige och i USA. Hon är utbildad dessertkonditor, har varit finalist i tävlingen Årets Konditor samt är grundare och chefskonditor på det flerfaldigt prisbelönta och mycket omskrivna konditoriet En Liten Smula i Norrtälje. Hennes mentor är konditormästaren Jan Hedh som också skrivit ett personligt förord i boken.
Dessertälskaren kommer att förvånas över hur många tillfällen som bjuds under året att nästan vara "tvungen" att njuta av någon speciell sötsak eller bakverk. Bara bildernas skönhet och de vackra uppläggningarna får det att vattnas i munnen och det är definitivt en bok som passar såväl i köket som på soffbordet.
Hemmabagaren kommer att uppskatta mängden av innovativa men fungerande samt beprövade recept, baserade på bara äkta råvaror, kärlek och genuint hantverk. Oavsett förkunskaper så kommer han eller hon att hitta några nya favorit-recept i denna blivande klassiker.
Förresten - Therese konditori En Liten Smula ligger på Tillfällegatan i Norrtälje.

Läs mer

Therese Wikström

Tillfällen att njuta en liten smula