Yinyoga: Mindre stress och en friskare kropp

Författare

Johanna Wickström

Yinyoga: Mindre stress och en friskare kropp

Svenska

2019-01-03

Utgivet av: Norstedts

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Kategori

Träning

Författare

Recensionsdag

2019-01-23

Publiceringsdatum

2019-01-03

Formgivare omslag

Annika Lyth

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Omslagsfotograf

Katarina di Leva

Format

Inbunden

Produktion

Papper

LABB Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113090412

Antal Sidor

157

Vikt (kg)

0.703

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

234

Bredd (mm)

197

Böcker av författaren

Om boken

Är du nyfiken på yinyoga? I det här avsnittet får du lära dig om yinyogans positiva effekter fysiskt och mentalt, och du får all information du behöver för att komma igång med din träning. De följande avsnitten i serien innehåller kompletta pass för olika situationer prova dig fram till det som passar dig! Inga förkunskaper behövs det är bara att följa instruktionerna i ljudboken.

Yinyoga är en lugn yogaform som passar både nybörjare och dig som tränar mycket, och är en perfekt ingång till yoga och meditation. Du blir piggare och mer energisk samtidigt som den ger avslappning.

Johanna Wickström är yogainstruktör och författare till boken Yinyoga. Mindre stress och en friskare kropp. I ljudboksserien Yinyoga guidar hon genom både kompletta yinyogapass och en längre mindfulnessmeditation.

Läs mer

Johanna Wickström

Yinyoga - Meditation

Om boken

I vårt liv behöver vi både yin och yang för att vara balanserade, lyckliga och må bra. Om du bara har yang, det vill säga är konstant aktiv, presterar och planerar, kommer du till slut att krascha. Du behöver också yin: att stanna upp, mysa och hitta tid och rum där du kan vara dig själv utan att prestera. Allt detta tar Johanna Wickström fasta på i den här boken. Här får du inspiration till träning som ger en starkare kropp men också tid för tankar och reflekterande.

Yinyoga är en lugnare typ av yoga där du stannar i varje position länge. Praktiken är skapad för att sträcka ut och stärka kroppens fascia (bindväv) på djupet. Metoden är enkel men kraftfull, och hjälper inte bara kroppen att komma i form på ett unikt sätt utan ger även stark mental träning.

Boken är uppdelad i fem delar. Den första berättar vad yinyoga är, hur och varför den fungerar. En del handlar om meditationstekniker och en del visar de olika yogapositionerna, enkla att förstå i text och bild. Fjärde delen är skräddarsydda pass för till exempel den stressade eller den sömnlösa. Femte delen ger svar på vanliga frågor som författaren ofta får från sina elever.

Yinyogan, som snabbt blivit en väldigt populär form av yoga, passar alla, från nybörjaren till den avancerade och alla åldrar.

Läs mer

Yinyoga: Mindre stress och en friskare kropp

Johanna Wickström

Yinyoga: Mindre stress och en friskare kropp

Nyheter

Foto: Katarina Di Leva

2 juli 2019

Yinyoga för kropp och själ — nu i din mobil!

Nyheter