Yinyoga: Mindre stress och en friskare kropp

Författare

Johanna Wickström

Yinyoga: Mindre stress och en friskare kropp

2018-12-27

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2018-12-27

Recensionsdag

2019-01-23

Formgivare omslag

Annika Lyth

Kategori

Träning

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Katarina di Leva

Format

Inbunden

Produktion

Papper

LABB Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113090412

Antal Sidor

157

Vikt (kg)

0.703

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

234

Bredd (mm)

197

Böcker av författaren

Om boken

I vårt liv behöver vi både yin och yang för att vara balanserade, lyckliga och må bra. Om du bara har yang, det vill säga är konstant aktiv, presterar och planerar, kommer du till slut att krascha. Du behöver också yin: att stanna upp, mysa och hitta tid och rum där du kan vara dig själv utan att prestera. Allt detta tar Johanna Wickström fasta på i den här boken. Här får du inspiration till träning som ger en starkare kropp men också tid för tankar och reflekterande.

Yinyoga är en lugnare typ av yoga där du stannar i varje position länge. Praktiken är skapad för att sträcka ut och stärka kroppens fascia (bindväv) på djupet. Metoden är enkel men kraftfull, och hjälper inte bara kroppen att komma i form på ett unikt sätt utan ger även stark mental träning.

Boken är uppdelad i fem delar. Den första berättar vad yinyoga är, hur och varför den fungerar. En del handlar om meditationstekniker och en del visar de olika yogapositionerna, enkla att förstå i text och bild. Fjärde delen är skräddarsydda pass för till exempel den stressade eller den sömnlösa. Femte delen ger svar på vanliga frågor som författaren ofta får från sina elever.

Yinyogan, som snabbt blivit en väldigt populär form av yoga, passar alla, från nybörjaren till den avancerade och alla åldrar.

Läs mer

Johanna Wickström

Yinyoga: Mindre stress och en friskare kropp

Nyheter

Foto: Katarina Di Leva

2 juli 2019

Yinyoga för kropp och själ — nu i din mobil!

Nyheter