Dietistens val

Författare

Caroline Wilbois

Johanna Andersson

Dietistens val

2019-12-27

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2019-12-27

Recensionsdag

2020-01-15

Formgivare omslag

Pernilla Qvist

Kategori

Allmänna kokböcker

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Sofia Kallner

Format

Inbunden

Produktion

Papper

Obestruket t/f

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113099507

Antal Sidor

157

Vikt (kg)

0.638

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

247

Bredd (mm)

175

Böcker av författaren

Om boken

Det är det vi oftast äter som spelar störst roll för hälsan. Samtidigt är det svårt att inspireras i vardagen när middagen gärna ska vara enkel och snabblagad, och givetvis uppskattas av alla vid bordet. Dietisterna Caroline Wilbois och Johanna Andersson tycker det ska vara lätt att göra bra val varje dag och visar i den här boken på smarta vägar till goda, nyttiga och enkla middagar som gör gott för både hälsan och miljön. Det handlar om att lägga till det som är bra, inte att förbjuda något. Så skapas goda vanor. Och kanske behöver en middag inte se ut som vi tror?

Här hittas bland annat kapitel som 2 i 1, Middag utan disk, Lunchlåda på köpet, Frukost till middag och Middag på en kvart. Oemotståndliga recept för alla som fastnat i trista och osunda hjulspår. Författarna är experter på att överlista grönsaksskeptiker och att få till smakupplevelser med enkla medel. Givetvis rymmer boken också gott om hälsofakta och tips.

Läs mer

Caroline Wilbois, Johanna Andersson

Grönare middagar

Om boken

Caroline Wilbois och Johanna Anderssons motto är att lägga till istället för att ta bort, och framför allt att skippa dieter av olika slag. Det är inte gluten, tillsatser eller mjölk som gör att vi blir sjuka, på samma sätt som det inte är spirulina, gurkmeja eller gröna juicer som gör oss friska. Genom att äta näringsrik vardagsmat kommer vi att göra störst skillnad för hälsan, och samtidigt skapa utrymme för en nybakad bulle då och då.

Här finns frukostar, fräscha enkla luncher och middagar, smarta mellanmål och lite lagom sött - allt du behöver för att få ihop matpusslet på ett lätt och hälsosamt sätt. Vill du få fram middagen extra snabbt? Kolla in 2 i 1, där grunden till en rätt ena dagen blir en ny middag senare i veckan! Givetvis hittar du även lättillgängliga fakta om hälsa och mat som friskfaktor så att du kan navigera rätt och göra matsmarta (och klimatsmarta!) val som passar just dig.

Så lagar vi mat, riktig mat. Inga dieter, det är ute.

Läs mer

Dietistens val

Caroline Wilbois, Johanna Andersson

Dietistens val

Nyheter

25 november 2020

En rad vinnare från Norstedts i Gourmand Awards

Nyheter