Snöängeln

Författare

Anki Edvinsson Hedström

Snöängeln

2021-01-11

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2021-01-11

Formgivare omslag

Anders Timrén

Kategori

Kriminalromaner

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Serie

Charlotte von Klint och Per Berg

Läsordning

1

Inläsare

Maria Lyckow

Format

Pocket, Inbunden, E-bok, Ljudbok

Produktdetaljer

ISBN

9789113101972

Böcker av författaren

Om boken

En hemlös kvinna hittas brutalt mördad i Umeälven. Poliserna Charlotte von Klint och Per Berg kopplas på fallet och en intensiv jakt på mördaren inleds. Allt förändras i ett slag när en ung man ställer sig på Rådhustorget med en bombväst. Hänger händelserna samman på något vis? Per och Charlotte inser att de måste agera snabbt för att få stopp på det accelererande våldet som drabbat staden.

Samtidigt tampas Per med sjukdom i familjen och Charlotte ser sin nyfunna trygghet rämna när en gammal bekantskap dyker upp på polisstationen. Det är bäddat för konflikter, men trots sina olikheter och privata problem är de båda poliserna ett oslagbart team.

Efter succén med Snöängeln – över 100 000 sålda exemplar – återkommer Anki Edvinsson med en fartfylld och uppslukande kriminalroman där radarparet Charlotte von Klint och Per Berg ställs inför sitt hittills svåraste fall.

Läs mer

Anki Edvinsson Hedström

Sjöjungfrun

Om boken

"det är skickligt, spännande och obehagligt trovärdigt" Lotta Olsson, DN

En pojke hoppar från en bro. En kvinna hittas mördad i sitt hem. En tonårsflicka försvinner spårlöst. De tre tragiska händelserna verkar först inte ha någon koppling, men Charlotte von Klint och Per Berg vid Umeåpolisen börjar se tecken på att allt hänger samman. Den gemensamma nämnaren stavas narkotika.

Medan vintern har ett fast grepp om Umeå och snötäcket växer allt högre, kämpar Per och Charlotte mot klockan. De måste ta reda på vem som är ansvarig för tragedierna som drabbat och fortsätter att drabba staden, och de måste till varje pris hitta den försvunna flickan - innan det är för sent.

Snöängeln är en spännande, tempofylld och uppslukande kriminalroman. Poliserna Charlotte von Klint och Per Berg är på många sätt varandras motsatser, men tillsammans bildar de ett oslagbart team.

"en välskriven bladvändare" Mariestads-Tidningen

"en rappt och säkert berättad deckare med en rejäl dos svärta" Västerbottens-Kuriren

Läs mer

Snöängeln

Anki Edvinsson Hedström

Snöängeln

Nyheter

Foto: Magnus Ragnvid

30 juni 2022

Anki Edvinsson: Svåraste fallet hittills

IntervjuerNyheter
Foto: Kajsa Göransson

12 januari 2021

Anki Edvinsson: ”Att skriva deckare var lika självklart som att borsta tänderna”