Skoningslös spänning av Anki Edvinsson

Foto: Anna-Lena Ahlström

Datum

5 Juni 2024

Foto

Anna-Lena Ahlström

Sångfågeln är den nya fristående delen i serien om utredarna Per Berg och Charlotte von Klint.

En tonårstjej kidnappas, en skjutning sker på Umeå busstation, och en småbarnspappa hittas mördad. Trycket är högt på Charlotte von Klint och Per Berg vid Umeåpolisen. Brotten verkar hänga ihop, men frågetecknen är till en början fler än ledtrådarna. 

Precis som i de tidigare böckerna Snöängeln och Sjöjungfrun bjuds vi på en spännande och dramatisk resa. Anki Edvinsson berättar:

– I Sångfågeln ställs Charlotte och Per inför grov gängkriminalitet, en kidnappad tjej, en mördad småbarnspappa och en skjutning vid Umeå busstation. De får fullt upp!

Hur har Charlotte och Per haft det sen sist?

– Charlotte har drabbats av en stor tragedi och försöker jobba sig igenom den för att slippa känna.  Medan Per har slitningar i sitt äktenskap och vet inte riktigt hur han ska hantera det. De försöker stötta varandra mellan alla utredningar.

Relaterat

Om boken

Äntligen en ny del i succéserien om Charlotte von Klint och Per Berg!
En tonårstjej kidnappas, en skjutning sker på Umeå busstation, och en småbarnspappa hittas mördad. Trycket är högt på Charlotte von Klint och Per Berg vid Umeåpolisen. Brotten verkar hänga ihop, men frågetecknen är till en början fler än ledtrådarna. Mamman till tonåringen vill desperat hitta sin dotter, men vägrar dela med sig av viktig information. Vem är egentligen flickans pappa? Samtidigt tycks en ny kriminell aktör vinna mark i staden. Kommer ett gängkrig att bryta ut?Per balanserar utredningarna med sin vardag som hockeypappa, men känner sig missnöjd med sitt familjeliv. Charlotte försöker i sin tur hitta fotfästet igen efter en stor tragedi. Men när hon får besök av en person ur sitt förflutna vänds allting upp och ner.Sångfågeln är den tredje fristående delen i Anki Edvinssons pulshöjande bladvändarserie om utredarna Per Berg och Charlotte von Klint. Som vanligt bjuds vi på en skoningslöst spännande och dramatisk resa.

Läs mer

Anki Edvinsson

Sångfågeln

Relaterade artiklar

Foto: Anna-Lena Ahlström

5 juni 2024

Skoningslös spänning av Anki Edvinsson