Varannan vecka

Författare

Johanna Westman

Varannan vecka

2022-08-15

Svenska

Läs mer

Kommer snart

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2022-08-15

Recensionsdag

2022-09-07

Formgivare omslag

Emilie Crispin Ekström

Kategori

Allmänna kokböcker

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Omslagsfotograf

Ulrika Pousette

Format

Inbunden

Produktion

Papper

Tauro offset

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789113121420

Antal Sidor

160

Vikt (kg)

0.2

Ryggbredd (mm)

5

Höjd (mm)

231

Bredd (mm)

194

Böcker av författaren

Om boken

För kokboksförfattaren Johanna Westman blev maten och måltiderna extra viktiga när hon blev varannan-vecka-förälder. Allt i livet blev mer intensivt och tiden var alltid så knapp. Veckorna barnen var hos henne ville hon att de skulle ha det bra varje sekund, med mer älsklingsrätter och mindre vardag, utan att hon skulle "slösa" dyrbar barntid vid spisen. Veckorna utan barn skulle måltiderna vara snabbt överstökade och slarvades ofta bort.

Det behövdes helt enkelt nya rutiner och nya smarta lösningar; recept som löser vardagsproblem och skapar goda måltider för såväl ensamätaren som storfamiljen.

Allt det hon lärde sig vill Johanna Westman dela med sig av här. Resultatet är en bok som kan läsas från två håll, ett för barnveckan och ett för egenveckan och med många tips om genvägar och njutningar för hela tillvaron. Här hittar man till exempel kapitel om en rätt som blir flera och om de som blir klara på fem minuter, om bra mellanmål som barnen fixar själva och om middagar att laga tillsammans.

Varannan vecka är en bok för alla som ibland lagar för många och ibland för få, och som visar hur måltiderna kan vara en viktig nyckel till ett nytt gott kapitel i livet.

Läs mer

Johanna Westman

Varannan vecka