Magnus Uggla samlar sina bästa drinkar

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Datum

19 Juni 2023

Foto

Lina Eidenberg Adamo

Magnus Ugglas fredagsdrinkar har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. Nu är det slutfestat online och därför samlar han sina mest populära drinkar i boken Fredagsdrinken.

– I sju år har jag vareviga fredag presenterat en drink på Instagram. Sammantaget blev det en jäkla massa drinkar. Med facit i hand tycker jag att jag lyckats helt okej. Det är väl klart att några varit usla men det har kompenserats av att andra har höjt sig rejält över genomsnittet. Ungefär som med låtar. På varje album finns det ett par bottennapp men där finns också en och annan pärla och det ju pärlorna man minns, säger Magnus Uggla.

I Fredagsdrinken hittar du de allra bästa – och ibland överraskande – drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. Boken bjuder på recept, tips och några personliga anekdoter av Magnus Uggla själv. Inget är svårt, det mesta är gott och alltihop får fredagskänslan att fullständigt explodera.

Fredagsdrinken finns i butik 29 september men redan nu går det att förhandsbeställa signerade exemplar hos Adlibris.

Relaterat

Om boken

Magnus Ugglas "Fredagsdrinken" har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. I den här boken har vi samlat de allra bästa − och ibland överraskande − drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. Fredagsdrinken bjuder på recept, tips och några personliga betraktelser av Magnus Uggla själv. Inget är svårt, det mesta är gott och alltihop får fredagskänslan att gå i taket. Skål!

Läs mer

Magnus Uggla

Fredagsdrinken

Relaterade artiklar

Foto: Stellan Herner

30 augusti 2023

Våra nya böcker i september 2023