Vinn ett paket med julböcker!

Datum

12 December 2018

I paketet finns Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen av Magnus Uggla, 24 goda gärningar av Jenny Fagerlund tillsammans med ett Pippi-pussel och en Pippi-målarbok från våra vänner Rabén & Sjögren.

För att vinna behöver du bara: 1. Mejla oss svaret på frågan nedan. 2. Skriva en motivering varför just du ska vinna bokpaketet. Maila till tavling@norstedts.se

Senast den 19 december vill vi ha ditt svar. Skriv "Julpaket" i ämnesraden och din postadress i mejlet. TÄVLINGEN ÄR AVGJORD.

Vad heter Magnus Ugglas första skiva?

1. Vittring
X. Bobbo Viking
2. Välkommen till folkhemmet

Observera att Norstedts sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev. Vinnaren utses av Norstedts kommunikationsavdelning och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren själv. 

Relaterade artiklar

Foto: Stellan Herner

30 augusti 2023

Våra nya böcker i september 2023